RonTopTeam | Sala de fitness

Despre noi

DESPRE NOI

Suntem o echipă care iese din tipare pentru a-ți oferi cea mai exclusivă experiență, drept urmare lucrăm doar cu antrenori personali pentru a ne asigura că serviciile și facilitățile pe care ți le oferim te inspiră să te bucuri din plin de momentele în care vii la sală. Dă volumul mai tare, simte vibe-ul și fă primul pas spre cea mai bună versiune a ta, alături de noi! Avem diferite forme prin care te poți antrena si nu doar atat.

La RTT ne ocupam si de recuperarea medicala usoara. Fie ca alegi fizioterapia sau antrenamentele de personal training, noi garantam progresul fiecarui client in parte.

Start. Strive. Succeed.

Rareș On

Antrenor personal | Kinetoterapeut

#bestronger

Ron Top Team este un centru de fitness dedicat, unde ne axăm pe antrenamente personalizate și de calitate. Fiecare sesiune de antrenament este realizată într-un format unic, unu la unu, astfel încât să poți beneficia de atenția deplină a unui antrenor personal dedicat. În plus, ne preocupăm și de nutriția ta, oferindu-ți planuri personalizate adaptate exact obiectivelor tale individuale.

Indiferent dacă îți dorești să-ți crești forța, să slăbești sau să-ți îmbunătățești rezistența, suntem aici să te susținem și să îți oferim întreaga noastră experiență. Această abordare unică ne diferențiază și ne face să ieșim în evidență în industria fitnessului.

OBTINE CORPUL PERFECT